2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Vyks 2020 m. Čempionų čempionato atranka

Kviečiame Lietuvos šunų augintojus dalyvauti su savo augintiniais atrankoje ir varžytis dėl gražiausio Lietuvos šuns – 2020 m. ČEMPIONO titulo.

 

Atranka į Lietuvos šunų čempionų čempionatą vyks 2019 m. gruodžio 20 d., penktadienį, tarptautinėje šunų parodoje „Litexpo taurė 2019“.

Atrankoje dalyvaus šunys, turintys Lietuvos čempiono titulą (šunų amžius neribojamas), kurių savininkai yra LKD klubų nariai.

Registracija į atranką jau baigta.

Atranka vyks nuo 14.30 val. 3 salėje, Best in Show ringe.

Dalyviai bus suskirstyti į 8 grupes (pagal išsitrauktas spalvas) po 14 šunų. Išsitraukti spalvą galima nuo 11.00 iki 13.00 val. fojė prie prizų palapinės.

Atrankos dalyviai, nedalyvaujantys tarptautinėje parodoje, įleidžiami pagal sąrašą, įėjimas pro 3 salę.

Atrinkti 32 kandidatai varžysis Čempionų čempionate 2020 m. sausio 11 dieną viešbutyje „Vilnius Grand Resort“.

 

Lietuvos šunų čempionų čempionato teisėjai: Elena Erusalimskaya, Eugene Erusalimsky iš Rusijos ir Alpay Özkan iš Turkijos.

Keturi 2020 m. Lietuvos čempionų čempionato nugalėtojai ir šeši Lietuvos TOP šunys atstovaus Lietuvai – dalyvaus Baltijos šalių čempionų čempionate sausio 18 d. Rygoje (išsamesnė informacija bus paskelbta vėliau).

Informacija e.paštu: lkd.cemp@gmail.com.