2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Nepamirškite: artėja balandžio 24-oji

Visai smagu priminti, kad pagal rytietišką tradiciją mes, šunų mylėtojai, vis dar gyvename Šuns metais. O Geltonosios žemės kiaulės metai prasidės tik 2019-ųjų vasario 4 dieną.

 

Ir net jeigu horoskopais ar burtais netikite, jūs juk vis tiek kažkuo tikite… Turbūt labiausiai tikite savo šunimis. Tikite jų ištikimybe, talentais, gebėjimais, todėl linkime, kad šis tikėjimas niekada neišblėstų. Taip pat kviečiame tikėti pavasariu, nes kartu su juo ateis mūsų šventė – ŠUNS DIENA! Pažiūrėkite į kalendorių: balandžio 24-oji tikrai ne už kalnų…

Lietuvos kinologų draugija šunų mylėtojus švęsti visuotinę Šuns dieną pakvietė prieš trejus metus. Turbūt nepamiršote: kasmet šios šventės tema buvo vis kita.

Pirmoji šventė įvyko 2016 metais, o jos idėja buvo „Socialus ir socializuotas miesto šuo“. Po metų visus žavėjo „Kolega“ šuo – pozityvas darbe“, o dar po metų – „Šuo ir aš: MOKAU IR MOKAUSI“.

Kokia bus ketvirtosios Šuns dienos idėja, teišlieka maža intriga. Ji bus tikrai įdomi ir apie tai paskelbsime jau netrukus.

Likite su mumis!

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.