2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Prie Baltojo tilto spalio 6 dieną!

Lietuvos kinologų draugija spalio 6 d. kviečia minėti Pasaulinę gyvūnų globos dieną! Susitikime Vilniuje prie Baltojo tilto.

 

Atsakingi, gyvūnus mylintys žmonės kasmet mini Pasaulinę gyvūnų globos, arba Šventojo Pranciškaus, dieną.

Jau tapo tradicija, kad sostinėje šį šventinį renginį organizuoja didžiausias Lietuvos šunų mylėtojų susivienijimas – Lietuvos kinologų draugija.

Draugija, vienijanti daugiau kaip 50 Lietuvos šunų mylėtojų klubų, visada rūpinosi ir rūpinasi gyvūnų gerove.

Ir tai atspindi ne vien kasmetinė gyvūnų globėjų šventė, bet ir šunų veisimo bei šuniukų auginimo standartų laikymasis, švietėjiška LKD Mokymo centro veikla, kasmet organizuojamos tarptautinės konferencijos, šunų parodos ar varžybos, visuotinė ŠUNS DIENA (minima balandžio 24-ąją), pasirodymai įvairiuose renginiuose bei dalijimasis gerąja patirtimi žiniasklaidoje.

Draugijos narių sukaupta patirtis (LKD įkurta 1992 m.) padrąsino mus prieš keletą metų sukurti unikalų projektą – ATSAKINGO ŠEIMININKO AKADEMIJĄ, kuri kviečia šunų mylėtojus į nemokamų penkių paskaitų ciklą Vilniuje, Kaune, Marijampolėje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Pasaulinė gyvūnų globos diena mums ne tik proga džiaugtis kinologijos pasiekimais, bet galimybė pasidalinti su jumis savo patirtimi, padėti pradedantiesiems šunų augintojams ir būti socialiai aktyviems.

Spalio 5 d., penktadienį, organizuosime Šunų gerovės konferenciją, renginio globėjas – Europos parlamento narys Petras Auštrevičius. Konferencija vyks viešbutyje „Best Western Vilnius“ (Konstitucijos pr. 14).

O spalio 6-ąją, šeštadienį, nuo 12.00 iki 15.00 val. prie Baltojo tilto Vilniuje – gyvūnų mylėtojų šventė!

Ten bus visko: nemokami konkursai šunims ir šeimininkams, gyvūnų ekspozicijos, šunų pasirodymai, linksmybės vaikams, kūrybinės dirbtuvės, profesionalų patarimai bei pagrindinio šventės rėmėjo NATURE’S PROTECTION prizai.

Kurkime šventę kartu!

Renginio programa.

 

Šventės organizatoriai

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.