2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Europos Agility čempionato registracija

Svarbi informacija norintiems dalyvauti 2015 m. Europos Agility čempionate (Agility European Open).

 

Jau paskelbta registracija į Europos Agility čempionatą, kuris liepos 24-26 d. vyks Vokietijoje: http://www.agility-eo.de/html/default/home.en.html.

Iš kiekvienos šalies čempionate gali dalyvauti 32 šunys, bet ne daugiau kaip 16 šunų Large kategorijoje. Atkreipiame dėmesį, kad į EO varžybas registracija privalo vykti per vieną asmenį – Lietuvos komandų vadovą.

Registracijos pabaiga – gegužės 31 d.

Kadangi nemažai sportininkų planuoja dalyvauti EO varžybose, gali susiklostyti situacija, kad norinčių registruotis į Large kategorijos varžybas bus daugiau nei 16.

Tuo tarpu Small/Medium kategorijų atstovams nėra jokios galimybes viršyti  nustatyto limito dėl šiose kategorijose sportuojančių sportininkų nedidelio kiekio.

Siekiant išlaikyti objektyvius atrankos į EO 2015 principus, Agility taryba nusprendė, kad  tuo atveju, jei  važiuoti į EO pareikš norą daugiau nei 16 Large kategorijos sportininkų, atranka tarp tų šunų vyks pagal Atrankos į Pasaulio Agility čempionato I etapo rezultatus.

Bus taikomas atrankos į Pasaulio čempionatą reitingų principas, pagal I etape įveiktų 8 trasų rezultatus su šiais pakeitimais:

1. Trasose nebus laiko apribojimo, tai yra, reitingo į EO  taškus gaus visi šunys iš Lietuvos, įveikę trasą be diskvalifikacijos.
2. Pirmas šuo gaus maksimalų balų skaičių, kuris bus  lygus dalyvių iš Lietuvos skaičiui.

Siekiant kuo anksčiau išsiaiškinti, kiek šunų Large kategorijoje planuoja vykti į EO 2015, prašome iki balandžio 12 d. elektroniniu paštu agility.kolegija@gmail.com atsiųsti informaciją, kas planuoja dalyvauti Agility European Open 2015.

Agility Kolegija