2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Uostinėtojas

„Uostinėtojas“ – vienas seniausių biglių veislynų Lietuvoje. Įkurtas 2001 metais, yra FCI registre, turi LKD veislyno statusą. Tai mažas šeimyninis veislynas, kuriame besąlygiškai mylimi šios nuostabios veislės šunys, kur  išveista ne viena dešimtis puikių biglių…

Veislyno savininkė kaunietė Natalija Mizarienė: „Bigliai jau seniai tapo neatsiejama mano gyvenimo dalimi. Domiuosi biglių veislės raida, veisimo klausimais, dažnai dalyvauju seminaruose. Taip pat dažnai dalyvaujame su savo šunimis praktiniuose užsiėmimuose. Rūpindamiesi būsimųjų bigliukų sveikata, atsakingai parenkame patinėlius.

Dėl išskirtinių biglių charakterio savybių propaguojame šią šunų veislę kaip tinkamą auginti šeimose.

Nuolat dalyvaujame parodose bei konkursuose, kur mūsų šunys laimi prizines vietas, tuo suteikdami daug puikių emocijų ne tik mums, bet ir mūsų išveistų šunų naujiesiems šeimininkams.

Veislyno „Uostinėtojas“ pradininkė buvo biglių kalytė Alisa. Ji yra Lietuvos šunų čempionė, taip pat ir veteranų nugalėtoja. Ji atvedė keturias vadas (33 mažylius) ir, būdama beveik devynerių metų, tebėra geros sveikatos, sėkmingai varžosi veteranų klasės ringuose.

Tikime, kad Alisos pradėtą parodų bei reprodukcinę liniją toliau sėkmingai tęs jos dukra Vyšnia, kuri jau yra Lietuvos jaunimo bei Lietuvos ir Latvijos suaugusių šunų čempionė.

Taip pat laikome du mūsų veislyne išveistus patinus – Vėjo Brolį ir Viržį, sėkmingai pasirodančius parodose, puikiai atstovaujančius biglių giminei, pasižyminčius gera psichika ir švelniu charakteriu. Tikimės, kad šias savybes jie perduos savo palikuoniams.

Mes palaikome glaudžius ryšius su mūsų išveistų šunų šeimininkais, teikiame konsultacijas,  rengiame susitikimus bei sąskrydžius biglių mylėtojams.

Esame Lietuvos biglių klubo nariai, aktyviai dalyvaujame jo veikloje ir tuo labai didžiuojamės. Mes – už sveikus ir gražius biglius, kurie teikia džiaugsmo visiems“.

Veislyno savininkė N. Mizarienė. Tel. +370 (37) 32 08 17, mob. +370 682 132 44.

N.Mizarienės asmeninės nuotr.