2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Veislynų savininkų dėmesiui!

Gerbiami šunų veisėjai! Jūs veisiate šunis, dalyvaujate parodose, siekiate pagerinti mylimą šunų veislę ir tuo pačiu atstovaujate mūsų kraštui. Ne pirmus metus  dirbdami, Jūs kuriate Lietuvos kinologijos istoriją.

Kad visuomenė galėtų daugiau sužinoti apie Lietuvos šunų veislynus, o Jūs turėtumėt galimybę jai prisistatyti, sukurta ši rubrika – VEISLYNAI.

Papasakokite apie savo veislyno istoriją, veisiamus šunis ir jų pasiekimus, pasidalinkite patirtimi bei svajonėmis.

Tai nemokama galimybė populiarinti mylimą šunų veislę ir savo veiklą.

Laukiame Jūsų pasakojimų (atskiru dokumentu, Word formatu, 2 500-3 000 spaudos ženklų) ir nuotraukų (siųskite ne daugiau kaip 4 nuotraukas; jos turi būti švarios, be užrašų; ne didesnės kaip 2 megapikseliai).

Pasakodami veislyno istoriją, nepamirškite nurodyti tikslų jo pavadinimą, savo vardą ir pavardę, gyvenamąją vietą, kontaktus.

Atkreipiame dėmesį, kad veislynų interneto svetainių nuorodų nepublikuojame. Kai informacija apie veislyną tinklapyje paskelbiama, vėliau ji nebepildoma, netaisoma, iliustracijos (nuotraukos) nekeičiamos.

Veislynų pristatymų laukiame elektroniniu paštu: lkd.press@gmail.com.

Čia pristatomi ŠUNŲ VEISLYNAI sudaro tik nedidelę dalį Lietuvos kinologų draugijos šunų veislynų.

Ieškodami informacijos apie šunų veislynus, kreipkitės į savo gyvenamosios vietovės šunų mylėtojų klubą (žr. sąrašą KLUBAI).

S.Valujevos nuotr.