2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Metinis agility sportininkų susirinkimas

Kovo 24 d. kviečiamas metinis visuotinis Agility sportininkų susirinkimas.

 

Šiaulių arenoje kovo 24 d. 8.30 val. (J.Jablonskio g. 16, Šiauliai) kartu su Agility varžybomis ir ŠŠMK visų veislių šunų paroda vyks Agility sportininkų metinis susirinkimas.

Agility sportininkų kolegijos susirinkimo darbotvarkė:

1.   2012 m. Agility veiklos ataskaita.
2.    Lietuvos kinologų draugijos Agility sportininkų kolegijos reglamento pakeitimo projekto svarstymas.
3.    Laisvai renkamų kandidatų tapti Agility sportininkų kolegijos tarybos nariais 3 motyvaciniai laiškai (A.Lopeta, A.Valčiukas, V.Kazlauskas).
4.    Paaiškinimas dėl Metinio agility sportininkų kolegijos susirinkimo tvarkos.

Kadangi susirinkimas vyks prieš varžybas – labai prašome visų kolegijos sportininkų nevėluoti, kad susirinkimą galėtume pradėti laiku.

Kolegijos narių, kurie nepriklauso Agility klubams/sekcijoms, prašome su savimi turėti galiojantį LKD nario pažymėjimą ir darbinę knygelę, kurioje matytųsi, kad per paskutinius 5 metus šis asmuo dalyvavo varžybose ne žemesnėje kaip A1 klasėje.

Atkreipiame dėmesį, kad savo valią dėl susirinkimo klausimų iki 2013 03 22 dienos pabaigos galite pareikšti balsuodami elektroniniu būdu.

Balsuojant elektroniniu būdu, prašome laikytis pridėtame laiške „Paaiškinimas dėl Agility sportininkų kolegijos susirinkimo tvarkos“ nustatytos tvarkos.

Kilus klausimams rašykite e. paštu agility.kolegija@gmail.com.

Mob. tel. 8 687 89 867 Dalia Udrienė.