2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Tarptautinės šunų parodos – Litexpo

Gruodžio 20-22 d. Lietuvos kongresų ir parodų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos.

 

Parodas organizuoja didžiausia mūsų šalies šunų mylėtojų asociacija, Tarptautinės kinologų federacijos narė – Lietuvos kinologų draugija.

Į šias paskutines šiais metais tarptautines parodas registravosi 1600 dalyvių iš įvairių pasaulio šalių, šunis vertins tarptautiniai teisėjai iš Vokietijos, Italijos, Suomijos, Rusijos, Kroatijos, Bahreino ir kitų šalių.

Šeštadienį ir sekmadienį taip pat vyks tarptautinė kačių paroda (3-ioji salė, balkonas), kurią organizuos kačių mylėtojų klubas „Alpha Catum“.

Šunų parodos vyks Litexpo 3,4,5 salėse.

Trečiojoje salėje, Best in Show ringe, penktadienį vyks šunų atranka į Lietuvos šunų čempionų čempionatą; šeštadienį – įskaitinės Šokių su šunimis, sekmadienį – Rally Obedience varžybos. Atvyksta sportininkai iš Rusijos, Latvijos, Estijos.

Jaunieji parodos lankytojai ir šeimos LKD Mokymo centro stende 3-ioje salėje galės dalyvauti pramoginėje švietėjiškoje programoje „Šventės su šunimis“, kur vyks edukaciniai užsiėmimai, veiks kūrybinės dirbtuvės.

Parodų lankytojai kasdien laukiami nuo 10.00 iki 18.00 val. Gražiausio šuns rinkimai prasidės 15.00 val.

Į parodą galima atvykti tik su skiepytais ir integriniu grandynu („mikročipas“) paženklintais šunys. Ir parodos dalyviai, ir lankytojai prašomi rūpintis gyvūnų gerove ir laikytis LKD parodų organizavimo taisyklių.

Bilietai parduodami parodos dieną Litexpo kasose. Bilietų kainos: suaugusiems 7 EUR, vaikams 3 EUR. Ikimokyklinio amžiaus vaikai įleidžiami nemokamai.

Išsami informacija, kokiame ringe, kokias šunų veisles ir kada vertins teisėjai, skelbiama čia: https://archyvas.kinologija.lt/?page_id=48215&lan=ltu.

Parodų lankytojų taip pat laukia didelė zoologijos prekių mugė, kur bus galima įsigyti pačių įvairiausių dovanų savo augintiniui.