2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Šventė jau čia pat!

Šuns diena, balandžio 24-oji, bus kupina įvairių renginių, bet ją galime pardėti švęsti jau šį savaitgalį!

 

Lietuvos kinologų draugija jau trečius metus kviečia minėti visuotinę Šuns dieną – ši graži tradicija vis labiau vienija šunų mylėtojus ir vis labiau keičia visuomenės požiūrį į šunis.

Į šunis, kurie yra puikiai išauklėti, socialūs ir socializuoti, draugiški žmonėms ir kitiems gyvūnams.

Taigi, artėjant visuotinei Šuns dienai, susipažinkite su šventiniais renginiais!

Balandžio 21 d. prie Kernavės startuos šunų kinkinių sporto varžybos „Burunduko taurė“. Šiose varžybose YPAČ laukiami šunų kinkinių sporto naujokai – tie, kurie niekada neragavo startinio jaudulio, bet nori išbandyti savo jėgas.

Tą pačią dieną  Šakiuose pirmą kartą bus organizuojamas „Šunų mylėtojų badmintono turnyras“, ir jis skirtas būtent Šuns dienai. Šį renginį organizuos Šakių kinologų klubas.

Kitą dieną po turnyro, balandžio 22-ąją, Šakių J. Lingio parke – daug pavasariško šurmulio, linksmos estafetės, šventė šunims ir su šunimis.

Balandžio 21-22 d. šimtus įvairiausių šunų jūs galite pamatyti Šiauliuose, kur vyks dvi nacionalinės visų veislių šunų parodos – „Saulės miesto taurė‘2018“ ir „Šiaulių klubo taurė‘2018“, užsukite į Šiaulių areną.

o Balandžio 24-ąją, Šuns dieną, kviečiame švęsti ir skirti kuo dugiau laiko savo mylimiems šunims.

Suderinus su darbdaviais, vestis šunis į darbą, o po darbo leisti laiką su draugais ir savo augintiniais.

Ir nepamirškite: šių metų šventės tema – „Aš ir šuo: mokau ir mokausi“, todėl tai puikiausia proga savo šunį ko nors išmokyti ir pasidžiaugti jo pasiekimais.

Šventės proga dalyvaukite facebook konkurse! Balandžio 24 d. socialiniame tinkle facebook.com/sunsdiena bus skelbiamas konkursas „Mano šuo moka“, kuriame galėsite dalintis nuotraukomis, ką moka jūsų šunys. Nugalėtojams dovanos jau paruoštos!

Pilaitės mikrorajone Vilniuje, Kūrybinių dirbtuvių Beepart patalpose, laukiami visi šeimininkai su augintiniais, kur Greatpet šunų dresūros mokyklos mokytoja dalins patarimus, demonstruos įvairius triukus, jūsų augintinių lauks konkursas „Ką gali tavo šuo?“ ir prizai bei siurprizai!

Šventės dieną Muitinės mokymo centras atveria duris šunų mylėtojams ir augintojams! Nuo 17.00 – 19.00 val. lankytojai kviečiami Muitinės muziejuje apžiūrėti ekspoziciją ir išgirsti istoriją (Jeruzalės g. 25, Vilnius). Nuo 19.00 – 20.00 val. vyks linksmos Šuns dienos žaidynės „Šuns ir šeimininko bendravimo menas”, o nuo 20.00 – 21.00 val. paskaita „Šuo – individas”. Paskaitoje sužinosite, koks šuo gali tapti tarnybiniu šunimi, ką geba tarnybiniai šunys ir daug kitų įdomių faktų apie tarnybinius šunis.
Linksmas ir įdomus laikas garantuotas!

Artėjant vakarui, nuo 18.00 val. Alytaus šunų mylėtojų klubas Canis kviečia visus šunų mylėtojus rinktis pramogų parke „Tanzanija“.

Prekybos centras Vilniuje, draugiškas šunims, GO9 balandžio 24 d. į kavines atvykus su augintiniu šeimininkus vaišins kava, o jų šunis – rėmėjų skanėstais!

Nepamirškit užsukti į Užupį, kur nuo 19.00 val. šalia Kūdrų parko prasidės šokiai… Grėtė ir Eltonas jus kviečia į renginį „Šok su savo geriausiu draugu“. Bus pristatomas šokio su šunimi sportas, dalijamasi žiniomis. Ir dar, jūsų ir jūsų augintinių ten lauks unikali rungtis – PAGUNDŲ TRASA.

Visus renginius, veterinarijos gydyklų, gyvūnų kirpyklų bei zoologijos prekių parduotuvių skelbiamas šventines nuolaidas rasite facebook.com/sunsdiena renginyje.

Šuns dienos renginius remia šunų maistas Nature’s Protection, šventę organizuoja Lietuvos kinologų draugija.