2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Gera žinia: netrukus ŠUNS DIENA!

Jau trečius metus balandžio 24 d. Lietuvos kinologų draugijos iniciatyva visoje Lietuvoje minima Šuns diena.

 

Šią dieną norime dar labiau atkreipti visuomenės dėmesį į šunis, jų svarbą mūsų gyvenime, norime pasidžiaugti savo šunimis.

Minėdami balandžio 24-ąją pabrėžiame ir šeimininkų atsakomybę, norime didinti visuomenės toleranciją šunims, puoselėti gyvūnų gerovę ir atkreipti dėmesį į pozityvią šunų dresūrą.

Todėl 2018 metų „Šuns dienos” tema – Šuo ir aš: MOKAU IR MOKAUSI.

 

Mokykimės!

Įsigiję šunį, jį mokome namų taisyklių, gerų manierų, supažindiname su aplinka. Tačiau mes ne tik esame mokytojai, bet ir patys mokomės suprasti savo gyvūno poreikius, elgesį – išmokstame „susikalbėti“ su savo augintiniu.

Ir būtent Šuns dieną mes galime pasidžiaugti savo šunų pasiekimais, augintinių išmoktais triukais – parodyti visiems, kokie mūsų šunys yra protingi, kaip jie nori mokytis ir todėl yra verti pačių geriausių mokytojų.

Balandžio 24 d. socialiniame tinkle facebook.com/sunsdiena skelbsime konkursą „Mano šuo moka“, kuriame šunų augintojai dalinsis nuotraukomis, ką moka jų šunys, o galbūt ir patys šeimininkai.

Visas naujienas apie konkursą skelbsime facebook.com/sunsdiena. Nugalėtojams jau ruošiamos dovanos!

 

Švęskime!

Šią dieną kviečiame dresūros mokyklas, šunų viešbučius, gyvūnų globos organizacijas skelbti atvirų durų dienas, organizuoti atrakcijas, linksmas treniruotes šunų mylėtojams ir jų augintiniams.

Šunų mylėtojų klubus kviečiame suburti savo miesto šunų mylėtojus ir nuotaikingai paminėti Šuns dieną. Praneškite ir mums apie organizuojamas veiklas el. paštu lkd.suo@gmail.com, kad apie tai galėtume pranešti visai Lietuvai facebook.com/sunsdiena renginyje.

 

Praneškime!

Kviečiame gyvūnų prekių parduotuves, gyvūnų kirpyklas, veterinarijos gydyklas balandžio paskutinę savaitę arba šventinę dieną, balandžio 24-ąją, taikyti nuolaidas  paslaugoms ir prekėms, naudojantis nuolaidos kodu #šunsdiena2018.

Apie tai praneštume facebook.com/sunsdiena renginyje.

KAIP BEŽIŪRĖSI, MEILĖ LAKSTO KETURIOMIS KOJOMIS!

Šuns dienos rėmėjai – didžiausias parduotuvių tinklas KIKA ir aukščiausios kokybės Super Premium klasės sausas pašaras „Nature’s protection“.

Karinos Granat nuotr.