2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Badmintono turnyras šunų mylėtojams

Šakių kinologų klubas kviečia dalyvauti „Šunų mylėtojų badmintono turnyre“ ir švęsti ŠUNS DIENĄ!

 

Artėja didžiausia šunų mylėtojų šventė, balandžio 24-oji – visuotinė ŠUNS DIENA!

Šia proga Šakių kinologų klubas organizuoja originalias varžybas – badmintono turnyrą.

Turnyras vyks balandžio 21 d. Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centro salėje (V. Kudirkos g. 64, Šakiai), o balandžio 22-ąją, sekmadienį, visi šunų mylėtojai 12.00 val. rinksis su savo augintiniais švęsti J.Lingio parke.

Badmintono turnyro nuostatai

Data:  Pradžia – balandžio 21 d. 09.30 val. Planuojama pabaiga 20.00 val.

Tikslas:  Populiarinti badmintoną tarp šunų mylėtojų, populiarinti kinologiją tarp sportuojančių badmintoną, suteikti galimybę susitikti vienminčiams, propaguoti sportą ir kinologiją kaip priemones tobulai asmenybei ugdyti.

Rengėjas: Šakių kinologų klubas, padedant Šakių KiSK.

Dalyviai: Turnyre turi teisę žaisti visi šunų mylėtojai, 2000 m. gimimo ir vyresni, neatsižvelgiant į meistriškumo kategoriją.

Sąlyga registruojantis į turnyrą – šeimoje auginamo šuns pasas. Turnyras vyks vienoje sporto salėje, todėl dalyvių skaičius ribotas.

Užsiregistravusiems pirmiesiems teikiama pirmenybė. Žaidėjai turi turėti sportinę aprangą ir avalynę salei, taip pat ir raketę.

Gera nuotaika – privaloma!

Varžybų pravedimo sistema:  Moterų ir vyrų dvejetai, mišrūs dvejetai. Varžybos vyks pradedančiųjų, mėgėjų ir pažengusių lygiais. Priklausomai nuo norinčiųjų skaičiaus, varžybų organizatoriai pasilieka teisę nuspręsti, ar bus žaidžiami vyrų, moterų vienetai ir kaip bus žaidžiama – minuso ar rato sistema.

Teisėjavimas:  Varžybų vyr. teisėjas Marius Augustaitis, aikštelėse teisėjauja prieš tai varžybas pralaimėjęs žaidėjas.

Registracija:  Registracija varžyboms iki 2018 04 19. Registracija gali būti užbaigta anksčiau susirinkus maksimaliam dalyvių skaičiui. Registruotis el.paštu kinologuklubas@gmail.com Informacija telefonu 8 655 60 003.

Finansavimas:  Kelionės išlaidas, maitinimo, starto mokestį susimoka patys dalyviai.

Starto mokestis:  5 eurai – viena kategorija, 8 eurai – dvi kategorijos.

Plunksninukai:  varžybų organizatoriai aprūpins plastikiniais kamuoliukais, leidžiama žaisti savais plunksniniais, kuriems teikiama pirmenybė.

Apdovanojimai : Apdovanojamos 3 vietos (kiekviena kategorija).

Sveikata: Už žaidėjų sveikatą ir galimas traumas varžybų metu atsako patys žaidėjai.

Šakių kinologų klubas