2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

ŠUNS DIENA: kodėl turėčiau švęsti?

Švęsti ŠUNS DIENĄ Vilniuje, Trakuose, Šakiuose, Kėdainiuose ar Šiauliuose?  Tu vis dar negali apsispręsti?

 

Pasirink, kas labiau prie širdies, imk savo augintinį ir į miestą!

Nemėgsti didelio šurmulio – išsirink jaukią kavinę iš kavinių sąrašo tinklapiuose www.kinologija.lt ir www.mesirsunys.lt ir bent kartą papietauk ar išgerk puodelį kavos su savo mopsu ir kitais šunų mylėtojais.

Esi didelis intelektualas ir kiekvieną dieną nori praleisti prasmingai – registruokis į ekskursiją „Šuniškų pėdelių keliais“ su „Vivid Vilnius“.

Tapai pragmatišku žmogumi ir nekeli kojos iš namų „be naudos“ – prie Baltojo tilto Vilniuje nuo 12.00-15.00 val. viskas nemokamai:  konsultacijos su veterinarijos gydytojais, šunų mitybos ir gyvūnų elgsenos specialistų patarimai, konkursai ir prizai!

Esi nedrąsus ir mėgsti viską stebėti iš tolo – ateik, kai apie 13.00 val. į dangų pirmą kartą Lietuvos istorijoje kils ŠUNIŠKAS AITVARAS, o prieš jam pakylant, užrašyk ir savo linkėjimą.

Manai, jog esi labai užsiėmęs ir net sekmadienį negali skirti laiko sau ir savo augintiniui – nenusimink: ŠUNS DIENA nuo šiol Lietuvoje bus švenčiama kasmet (Lietuvos kinologų draugijos garbės žodis!). Ateinančių metų šventės tema, ko gero, bus „Šuo darbe“ ir tu su savo Reksu tikrai į šią šventę „įsipaišysi“.

Vis tiek pasimatysim!