2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

2016 m. Čempionų čempionatas

Sausio 16 d. kviečiame šunų mylėtojus į Lietuvos čempionų čempionatą‘ 2016!

 

Lietuvos kinologų draugija jau penktą kartą organizuoja Čempionų čempionatą. Tai puiki galimybė pamatyti pačius gražiausius šunis, sirgti už savo favoritus, iškilmingoje aplinkoje pradėti naujus kinologinius metus!

Lietuvos čempionų čempionate sausio 16 dieną varžysis 16 gražiausių Lietuvos šunų, kurie gruodžio 19 d. įveikė išankstinę atranką.

Keturi Čempionato nugalėtojai, kartu su dar 6 Lietuvos šunimis, sausio 23 d. atstovaus Lietuvos kinologų draugijai Baltijos čempionų čempionate Taline.

Čempionato metu pasveikinsime 2015 m. TOP šunis bei sėkmingai pasirodžiusius Pasaulinėje šunų parodoje ir Europos šunų čempionate.

 

Bilietai į Lietuvos čempionų čempionatą buvo parduodami iki sausio 11 d. Bilieto kaina vienam asmeniui – 40 eurų (į bilieto kainą įeina šventinė vakarienė, programa).


Dėmesio Čempionato dalyviams: šuns savininkas čempionate dalyvauja nemokamai; bilieto kaina vienam lydinčiajam asmeniui – 20 eurų.

Dėmesio TOP šunų‘2015 pirmų trijų vietų laimėtojams (suaug., veteranų ir jaunimo kategorijos), pasaulio bei Europos nugalėtojams: jūs ir jus lydintis vienas asmuo kviečiami dalyvauti nemokamai.

Visų dėmesiui: ir tų, kas įsigys bilietus, ir kviestinių svečių maloniai prašome iki sausio 11 d., pirmadienio, patvirtinti savo dalyvavimą e. paštu lkd.cemp@gmail.com.

Lietuvos TOP šunų savininkai kviečiami atvykti su savo šunimis, bus atskira patalpa, kur jūsų šunys po iškilmių galės ramiai ilsėtis (nepamirškite narvelių).

Renginys vyks viešbučio Vilnius Grand Resort „Grand Opera“ salėje.

Atvykti galima nuo 14.00 val., čempionato pradžia 15.00 val. Renginio apranga – šventinė.

Iki renginio vietos reikia važiuoti A2 greitkeliu, 19-as kilometras nuo Vilniaus.

Įėjimas į „Grand Opera“ salę ne pro pagrindinį įėjimą, o iš kairės pusės nuo automobilių stovėjimo aikštelės, autostrados pusės.

LKD rekvizitai: Lietuvos kinologų draugija, SEB BANKAS.
Atsiskaitomosios sąskaitos nr.  LT 967044060001780551.

Palaikykime mūsiškius, kartu su jais nuvykdami į Taliną, į Baltijos šunų čempionų čempionatą!
Taline vakarienės kaina svečiui – 40 EUR. Yra galimybė rezervuoti staliuką, skirtą 10 žmonių (kaina 360 EUR).
Rezervuoti galima kreipiantis į Estijos kinologų klubą el. paštu: ekl@kennelliit.ee, duomenis apmokėjimui rasite:http://kennelliit.ee/en/contact/.
Renginyje vietų skaičius ribotas, tik 200.

Dalyviai ir žiūrovai apsistos viešbutyje PK Ilmarine Hotel (Põhja pst 21B, Tallinn). Dviviečio kambario kaina 49 EUR, parkingo mokestis 7 EUR.

Jei planuojate vykti su palaikymo komanda, informuokite Estijos kinologų klubą dėl papildomų kambarių rezervavimo iki 2016 01 11. Susimokėti už viešbutį galėsite vietoje.

https://www.facebook.com/events/1695890220654208