2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Klubų vadovai dalyvavo seminare

Lietuvos kinologų draugijos klubų vadovai sausio 11-ąją rinkosi į seminarą.

 

Šeštadienį Vilniuje viešbutyje „Šarūnas“ įvyko seminaras „Vadovavimo nevyriausybinei organizacijai psichologiniai aspektai“, į kurį buvo pakviesti LKD klubų vadovai.

Seminare teorinių pamąstymų, praktinių užduočių, diskusijų metu buvo kalbama apie efektyvų bendravimą ir lyderystės iššūkius, su kuriais susiduria šunų mylėtojų klubų vadovai. Diskutuota apie lyderio savybes bei vertybes ir ar visada geras lyderis gali tapti geru vadovu bei atvirkščiai.

Diskusijose dauguma seminaro dalyvių pabrėžė, kad lyderis turi būti motyvuojantis, įkvepiantis komandą ir kompetentingas. Tačiau sutiko, kad labai svarbu ir lyderio sąžiningumas, gebėjimas numatyti perspektyvą bei kitos savybės.

Seminarą vedė psichologė Violeta Satkūnienė, jos profesinės veiklos kryptis – asmenų ir grupių konsultavimas.

Lektorė yra sukaupusi nemažą patirtį specialistų kvalifikacijos kėlimo, suaugusiųjų neformaliojo švietimo srityse, yra bendradarbiavusi NVO institucinių gebėjimų stiprinimo projektuose ir turi praktinės vadovavimo asociacijai, viešajai įstaigai, administracinio darbo versle patirties.

Pasibaigus seminarui klubų vadovai pareiškė norą ir toliau dalyvauti panašaus pobūdžio renginiuose, jiems patiko šiltas bendravimas, jauki renginio atmosfera.