2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Pašilių Saulė

Berno zenenhundų veislynas „Pašilių Saulė“ buvo įregistruotas 2012 metais. VMVT registracijos numeris – LT 77-46-007.

 

Pirmąją Berno zenenhundų kalytę Mają (Maja Čiurlių Kamanė) įsigijome 2010 m., o dabar  nusprendėme pasilikti ir jos dukrą Airą.

Gyvename nuostabioje vietoje – Pašiliuose, Užusalių seniūnijoje Jonavos rajone. Mus supa miškai ir pievos. Erdvė ir gaivus oras teikia begalinio pasitenkinimo ir laimės pojūtį. Regis, kad čia – rojus…

Norėjome, kad šio gamtos rojaus šviesa atsispindėtų ir mūsų veislyno pavadinime, todėl veislyną pavadinome „Pašilių Saulė“.

Įsigydami šunį norėjome, kad šis būtų draugiškas ir sutartų net su pačiais mažiausiais. Todėl ir turime Berno zenenhundą. Draugiškesnio charakterio šuns dar neteko sutikti. Džiaugiamės savo Maja.

Mes viską darome natūraliai. Taip, kaip norisi, kaip liepia širdis, kad būtų gražu ir malonu gyventi. Šunys – natūrali mūsų gyvenimo gamtoje dalis, geri ir ištikimi mūsų draugai.

Norime šiuo malonumu – bendravimu su „bernais“ – pasidalyti su pasauliu, juos veisdami. Šuniukus norime paruošti taip, kad naujiesiems  šeimininkams būtų kuo mažiau rūpesčių. Todėl mažylius parduodame tik su kilmės dokumentais, dviejų mėnesių skiepais, tarptautiniais skiepų pasais ir paženklintus integriniais grandynais („mikročipais“).