2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Edukacinis žygis „PABĖK IŠ NAMŲ“!

Balandžio 24-ąją vėl švęsime Šuns dieną! Šią dieną Lietuvos kinologų draugija ir Lietuvos šunų kinkinių sporto federacija kartu su partneriais ir rėmėjais kviečia šunų mylėtojus sudalyvauti edukaciniame žygyje PABĖK IŠ NAMŲ!

 

Iš anksto užsiregistravę, susipažinę su edukacinio žygio taisyklėmis, šventiškai nusiteikę kartu su savo augintiniais jūs pamankštinsite ne tik savo kojas, bet ir… protą.

Startuosime Vilniaus Vingio parke 17 valandą. Kiekvienas dalyvis gaus žemėlapį su pažymėtais 7 punktais – juose apsilankęs, išgirs naudingų dalykų, atliks įdomių užduočių.

Vilniaus m. savivaldybės atstovai, veterinarijos specialistai, dresuotojai, šunų kinkinių sporto entuziastai ir ne tik jie lauks jūsų specialiai įrengtose vietose.

Taip pat bus  punktas, kuriame  fotografas įamžins jūsų „pabėgimą iš namų“. Net nepajusite, kaip 5 kilometrai bus įrašyti į jūsų ir jūsų augintinio sąskaitas.

Šventinį žygį remia zoologijos prekių parduotuvių tinklas Kika ir Nature‘s Protection.

Su mumis kartu – Vilniaus m. savivaldybė bei VšĮ Vilniaus m. parkai.

Nepamirškite: susitinkame balandžio 24 d., 17.00 val. Vilniaus Vingio parke!

PABĖGIMO IŠ NAMŲ taisyklės, išsami informacija.

Šuns dienos renginiai.

Andriaus Matvejevo nuotr.