2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Pasaulio ir Europos čempionatų nugalėtojų dėmesiui

Baigiantis metams norime dar kartą pasidžiaugti ir pasveikinti Lietuvos kinologus, su savo augintiniais puikiai pasirodžiusius didžiausiose tarptautinėse parodose.

 

Atkreipiame dėmesį, kad Lietuvos kinologų draugijos šunų mylėtojų klubai jau pateikė informaciją apie savo klubo narių pasiekimus 2018 m. Europos šunų čempionate ir Pasaulinėje šunų parodoje.

Prašome pasitikrinti sąraše pateiktus duomenis ir kreiptis į savo klubą, jeigu būtų netikslumų arba jeigu Jūsų šuo išvis neįtrauktas į sąrašą.

Prašome klubų ne vėliau kaip iki 2019 m. sausio 3 d. pateikti Lietuvos kinologų draugijai duomenis apie Europos ir pasaulio nugalėtojus (specializuotos parodos neįskaičuojamos) .

Pasaulio, Europos nugalėtojo (N, JN ir VN) savininkas bus pakviestas (1 šuo nugalėtojas = 1 kvietimas) į Lietuvos šunų čempionų čempionatą, kuris vyks 2019 m. sausio 12 d. viešbutyje „Vilnius Grand Resort“.

Informacijos laukiame e.paštu lkd.cemp@gmail.com.

NUGALĖTOJŲ SĄRAŠAS.