2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Aromaterapija – fizinei ir emocinei gyvūnų sveikatai

Birželio 15 d. LKD Mokymo centre vyks seminaras šunų augintojams „Aromaterapija – fizinei ir emocinei gyvūnų sveikatai stiprinti“.

 

Seminaro metu sužinosite, kodėl, kaip ir kokią aromaterapiją galima taikyti mūsų naminiams gyvūnams, kad natūraliais būdais užtikrintume fizinę bei emocinę savo augintinių sveikatą.

Seminarą ves Jolanta Urbanavičienė ir Aušra Balčiūnienė, kompanijos „Young Living“ – vienos didžiausių pasaulyje aukščiausios kokybės terapinės klasės eterinių aliejų gamintojos, atstovės.

Jolanta ir Aušra yra aromaterapijos edukatorės, įgijusios žinių, kaip pritaikyti aromaterapiją kasdieniame gyvenime, gerinant ne tik žmogaus fizinę bei emocinę sveikatą, bet taip pat gilinosi, kaip padėti mūsų augintiniams išsaugoti sveikatą bei pagelbėti esant įvairiems negalavimams.

Lektorės turi Raindrop masažo technikos eksperčių sertifikatus, aromaterapijos žinias jos gilino Prancūzijoje, Kroatijoje, Didžiojoje Britanijoje bei JAV.

Seminaras vyks birželio 15 d. nuo 18.00 val. LKD Mokymo centre, Visorių g.8, Vilniuje.

Registruojama tik e.paštu: http://www.mesirsunys.lt/renginiai/paskaitos-veisejams/

Seminaras NEMOKAMAS.

Sh.Richards nuotr.