2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

KTU bendruomenė myli šunis

Balandžio 24 d., kai visoje Lietuvoje buvo minima Šuns diena, Kauno technologijos universitetas taip pat neliko nuošalyje.

 

Skatindami visuomenės toleranciją naminiams gyvūnams ir atsakingą požiūrį į šunų auginimą, akcijoje dalyvavusių įmonių ir organizacijų darbuotojai tądien į darbą atvyko lydimi ištikimiausių savo keturkojų draugų. Net universiteto rektorių Petrą Baršauską į darbą atlydėjo mylima augintinė Gabi.

Ne išimtis buvo ir Kauno technologijos universiteto (KTU) bendruomenė, kurią vienai dienai papildė įvairių veislių ir dydžių augintiniai.

Šios šventės metu paskaitą apie kaniterapijos naudą skaitė KTU psichologė Rūta Kavaliauskaitė.

Universitete taip pat lankėsi Lietuvos sveikatos mokslų universiteto kinologijos bakalauriatė, šunų dresuotoja ir ilgametė veisėja Skaistė Skibiniauskienė.

Ji supažindino bendruomenę – studentus ir darbuotojus su šunų „kūno kalbos“ bei prigimties subtilybėmis, pasidalijo šunų auginimo patirtimi, akcentavo šeimininko atsakomybę.

Be to, universitete buvo rodomi specialūs filmukai apie tai, kaip elgtis su nuosavais ir svetimais gyvūnais (parengti Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro).

Buvo dalijamos specialios informacinės skrajutės apie atsakingą šunų auginimą, organizuojami bendri darbuotojų ir jų augintinių pasivaikščiojimai Studentų miestelyje ir Nemuno saloje.

Šuns dieną KTU Žmogiškųjų išteklių valdymo skyrius pakvietė visus darbuotojus nusifotografuoti darbo vietoje kartu su savo augintiniu bei atsiųsti nuotrauką.

Šuns dienos iniciatorė yra Lietuvos kinologų draugija, ši diena buvo minima jau antrą kartą.

Kviečiame pasigrožėti akimirkomis iš ŠUNS DIENOS bei SPECIALIU VIDEO įrašu.

ŠUNS DIENOS akimirkas išvysite šioje galerijoje.