2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Seminaras dermatologijos klausimais

Vasario 27 d., 18.00 val. LKD Mokymo centras organizuoja dermatologijos seminarą, lektorė – Laura Udraitė.

 

Seminarą ves patyrusi veterinarinės dermatologijos specialistė, veterinarijos klinikos TOTO vet. gydytoja, Europos ir Amerikos veterinarinės dermatologijos koledžų rezidentė, Miuncheno universiteto smulkiųjų gyvūnų klinikos veterinarijos gydytoja dermatologė Laura Udraitė.

Šuns oda ir kailis yra fizinis barjeras, saugantis gyvūną nuo žalingo aplinkos poveikio, cheminių medžiagų, mikrobų, palaikantis tinkamą kūno temperatūrą. Todėl sakoma: sveika oda, žvilgantis kailis atspindi gerą gyvūno savijautą ir sveikatą.

Kaip prižiūrėti šuns odą ir kailį, kuo pavojingos parazitinės odos ligos, kodėl kai kuriems gyvūnams labiau būdingos alerginės bei paveldimosios odos ligos?

Lektorė L.Udraitė atsakys į jums rūpimus klausimus, supažindins su genetiniais testais, kurių pagalba šiuolaikinis veterinarijos mokslas nustato dermatologinius sindromus.

Išgirsite apie kasdienę gyvūnų priežiūrą, susipažinsite su dažniausiai pasitaikančiais „mitais“ apie gyvūnų odos ligas.

Jūs galite iš anksto pateikti savo klausimus elektroniniu paštu info@mesirsunys.lt – lektorė į juos atsakys seminaro metu.

Į seminarą prašome registruotis iš anksto.

Registruojantis būtina nurodyti vardą, pavardę, e. paštą, telefono numerį bei prisegti mokėjimo kopiją.  Mokėdami nurodykite: dermatologijos seminaras.

Klausytojai gaus sertifikatus, seminaras yra įskaitinis veislyno statusui tvirtinti. Neatvykusiems į seminarą registracijos mokestis negrąžinamas.

Seminaro vieta: LKD Mokymo centras, Visorių g.8, Vilnius. Preliminari trukmė – pusantros valandos.

DĖMESIO: SAVO AUGINTINIŲ Į SEMINARĄ PRAŠOME NESIVESTI.

Registracijos kaina 15 eurų.

Rekvizitai apmokėjimui
Lietuvos kinologų draugija
Įmonės kodas: 190761981
SEB BANKAS, atsiskaitomoji sąsk. LT 967044060001780551.