2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Rugsėjo 3 d. sportuokime su šunimis!

Vilniečių pamėgtame Vingio parke rugsėjo 3 d. vyks bene didžiausia Lietuvoje Šeimos sporto šventė su šunimis.

 

Jau trečius metus vyksiantis renginys sutraukia vis daugiau dalyvių bei žiūrovų ir tampa gražia tradicija suburti šeimas ir jų augintinius.

Renginio tikslas – plėsti žmonių žinias apie augintinius, parodyti, jog užsiėmimai su šunimis gali būti įdomūs ne tik keturkojui, bet ir jo šeimininkui. Ši veikla skatina aktyvų laisvalaikį, skiepija atsakomybę už savo keturkojį draugą.

Todėl šventėje laukiami visi – nuo vaikų iki senjorų.

Entuziastai gali registruotis į rungtis, kurių metu kiekvienas pademonstruos ar išbandys keturkojo augintinio ir savo fizines galimybes,  bei linksmai praleisti laiką bendraminčių būryje.

Renginio metu pamatysite pačias įvairiausias šunų sporto rungtis.

Canicross varžybos – tai smagus komandinis šuns ir žmogaus bėgimas Vingio parko takais. Numatytos atskiros rungtys suaugusiesiems ir vaikams.

Agility varžybos – tai šunų sportas, primenantis žirgų konkūrą. Vedliai ir jų šunys varžosi tarpusavyje, kas greičiau ir tiksliau įveiks kliūtis. Šis sportas reikalauja ne tik šuns, bet ir vedlio gero fizinio pasirengimo, gebėjimo greitai reaguoti į situaciją. Varžyboms teisėjaus tarptautinis teisėjas Rene Blank iš Vokietijos.

Obedience – šunų paklusnumo varžybos, kurių metu pamatysite, ko galima išmokyti savo augintinį. Šiame sporte svarbiausia puikus šuns ir vedlio kontaktas. Teisėjaus  tarptautinis teisėjas Thomas Lundin iš Švedijos.

Pitch and Go varžybos skirtos visiems, kurie norėtų išmėginti savo jėgas linksmose, gerų emocijų tiek žmonėms, tiek šunims teikiančiose varžybose.

Frisbee (lėkščiasvydis) – vis dar naujovė Lietuvoje… Pirmą kartą Šeimos sporto šventėje su šunimis dalyvaus svečiai iš kaimyninės Latvijos.

Visų rungčių dalyviams jau paruoštos puikios rėmėjų dovanos, skirtos ne tik keturkojams draugams, bet ir jų šeimininkams.

Žiūrovų laukia šventės rėmėjų organizuojami konkursai bei žaidimai.

Tai bus šunų letenų plovimo rungtis „Iš lauko – tiesiai ant sofos”, „Atspėk veislę“, „Tiesa ar mitas“. Teisingai atsakę į klausimus bus apdovanoti vertingais prizais.
Speciali erdvė bus įrengta vaikams, kur jie galės piešti augintinius, bendrauti.

Kiekvienas turės galimybę nusifotografuoti su savo augintiniu, pasikonsultuoti sveikos šunų mitybos klausimais.

Išskirtinė šventės erdvė – Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centro žalioji palapinė su edukacine Beno ir Skipio programa, kinologijos žaidimais, linksmais užsiėmimais visai šeimai.

 

 

Visi, renginio metu užpildę anketą, turės galimybę laimėti 700 eurų čekį pasirinktoms atostogoms, kurias laimėtojui dovanos kelionių organizatorius ITAKA.

Šventės metu dirbs veterinarijos gydytojai, dresuotojai, vaikų stovyklų su šunimis organizatoriai, aktyvaus laisvalaikio su šunimis klubų atstovai, su kuriais galėsite  pasitarti apie augintinio sveikatą, sužinoti apie šunų elgsenos ypatumus, susipažinti su šunų sporto rūšimis bei tam naudojama įranga.

Šventės svečius savo pasirodymais džiugins Valstybės sienos apsaugos tarnybos kinologai, Šiaulių šunų dresūros mokykla „Laukinė orchidėja“.

Renginį ves teatro, kino ir televizijos aktorius, režisierius Ramūnas Cicėnas.

Renginį remia: VŠĮ Sveikas miestas, Royal Canin, Itaka, Gerovė, Multikino, Nanogama, Suslavičiaus, Hermis, Alma littera, Best Budy, B2SCREEN, Nikodema Photografy.

Jeigu dar nepasižymėjai kalendoriuje rugsėjo 3-iosios, pats laikas tai padaryti!

Nepraleisk galimybės su savo šeima bei augintiniais atvyti į šeimos sporto šventę!

Renginį organizuoja „Running Wolves Vilnius“ ir LBAMK „Manija“ klubai.
Mob. tel. 8 640 12 815.