2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Dvi tarptautinės šunų parodos Vilniuje

„Vilniaus žiema“ ir „Kalėdų taurė“ – tarptautinės šunų parodos gruodžio 20-21 d.

 

Lietuvoje kasmet vyksta 8 tarptautinės šunų parodos. Keturios jų (gruodžio ir kovo mėn.) rengiamos Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO (Laisvės pr.5, Vilnius), o kitos – Molėtuose ir Drsukininkuose.

Šie Lietuvos kinologų draugijos renginiai sutraukia tūkstančius šunų mylėtojų iš visos Europos, jie skirti ne vien profesionaliems šunų veisėjams, bet visiems, kas domisi šunis, juos augina ar tik planuoja įsigyti augintinį.

Tęsiant  šunų parodų tradicijas, šių metų tarptautinėse parodose „Vilniaus žiema“ ir „Kalėdų taurė“ kasdien bus renkami gražiausi tos dienos šunys.

Maždaug nuo 14-15.00 val. prasidės įvairūs konkursai, o gruodžio 20-ąją, šeštadienį – 2014 m. Jaunųjų vedlių čempionatas.

Taip pat šeštadienį vyks šunų – Lietuvos čempionų atranka į Atvirąjį Lietuvos čempionų čempionatą, pamatysime pačius gražiausius mūsų krašto šunis. Atrinkti čempionai kartu su kaimyninių šalių atstovais varžysis jau kitais metais, sausio 31-ąją dieną.

Parodų lankytojai abi dienas galės ne tik gėrėtis gražiausiais šunimis, bet ir pabendrauti su šunų veisėjais, užmegzti naudingus kontaktus. Taip pat parodų metu veiks zoologijos prekių mugė, lankytojus konsultuos patyrę šunų priežiūros specialistai.

Trečioje LITEXPO salėje bus įrengta LKD Mokymo centro edukacinė zona šeimoms ir vaikams „Kurkime gyvūnus mylinčią šalį“, kur lankytojai galės dalyvauti įdomiuose edukaciniuose užsiėmimuose, maloniai ir naudingai praleisti laiką Mokymo centro kūrybinėse dirbtuvėse, stebėti dresuotų šunų pasirodymus.

Parodas organizuoja Lietuvos kinologų draugija.

Bilieto kaina – 15 Lt (ikimokyklinio amžiaus vaikams – nemokamai; senjorams, moksleiviams ir studentams – nuolaidos). Bilietai parduodami parodos dieną vietoje.

Parodų informacija https://archyvas.kinologija.lt/?page_id=660&lan=ltu

LKD Mokymo centro informacija http://www.mesirsunys.lt/