2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Druskininkai laukia šunų mylėtojų

Rugpjūčio 1-2 d. Druskininkų kurorte dvi dienas vyks tarptautinės šunų parodos, o rugpjūčio 3 d. – spacializuotos šunų parodos.

 

• Kur ir kada?

Tarptautinės šunų parodos vyks Druskininkų aerodrome, Mizarų g. 59.

Penktadienį, rugpjūčio 1 d., paroda prasidės 12.00 val. ir tęsis maždaug iki 18.30 val., o šeštadienį ir sekmadienį pradžia – 10.00 val.

• Ką įdomaus bus galima pamatyti ir ko gali tikėtis vaikai?

Šeimas su vaikais ir visus, kurie nori daugiau sužinoti apie šunis, kviečiame apsilankyti LKD Mokymo centro stende šalia Didžiojo ringo, kur vyks įvairūs edukaciniai ir pramoginiai renginiai, bus galima konsultuotis šunų pasirinkimo ir priežiūros klausimais.

Didžiajame ringe nuo 16.00 val. koncertuos Druskininkų ir Birštono meno kolektyvai, vyks šunų konkursai ir bus renkamas pats gražiausias tos dienos parodos šuo.

• Kaip orientuotis parodoje?

Šunų ekspertizė ringuose vyks pagal iš anksto numatytą grafiką. Pastudijavę ringų darbo laikus, pasirinkę norimą pamatyti šunų veislę ar veisles, atkreipkite dėmesį į šunų ringų išdėstymo schemą – rasite tai, ko ieškote.

• Kiek kainuos bilietai į parodą?

Įėjimas į parodą – nemokamas.

• Ar vyks zooprekyba?

Visas tris parodos dienas jūsų paslaugoms – zoologijos prekių mugė, kuri veiks nuo 10.00 iki 18.30 val. Dirbs lauko kavinė, bus atrakcijų vaikams.

• Ar galima į parodą atsivesti savo augintinį?

Galima, tačiau nepamirškite šuns sveikatos pažymėjimo (būtini galiojantys skiepai). Pasirūpinkite, kad jūsų šuo tinkamai elgtųsi, netrikdytų viešosios tvarkos ir netrukdytų dalyviams.

Ekspertizė atliekama tik tiems šunims, kurie iš anksto registruoti ir įtraukti į parodos katalogą.

 

Guodos Kavaliauskaitės nuotr.