2020 m. kovo 6-8 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre Litexpo vyks trys tarptautinės šunų parodos! Kviečiame dalyvius registruotis.

Lietuviškai   |   English
Kontaktai
E.Kinologija

Elektroninė šunų duomenų bazė

Balkūnų taurė’2012: dviejų dienų maratonas

Rugpjūčio 11-12 d. Balkūnuose netoli Vilniaus įvyko vienos didesnių šį sezoną šunų vikrumo varžybų – Agility įskaitinės ir CACAg titului laimėti skirtos varžybos „Balkūnų taurė’2012“. 

Varžybos vyko pagal FCI Agility ir LKD Agility varžybų rengimo taisykles. Jose buvo galimybė laimėti kandidato į Lietuvos Agility čempionus titulą – CACAg.

Toks titulas suteikiamas šuniui, įveikusiam nurodytą Agility Open trasą ir negavusiam nė vieno  baudos taško. Taip pat šuo turi tapti tos trasos nugalėtoju – užimti savo kategorijoje (Small, Medium arba Large) pirmąją vietą.

Varžybų lyderiais, laimėjusiais CACAg, tapo: large kategorijoje – Redas Masiulis su borderkoliu HIQ AMAZE (Turbo), medium kategorijoje – Tatjana Bodricka su šelčiu Marvithall Monpasje (Mors) ir small kategorijoje – Saulė Siliūnaitė su šelčiu Marvitholl Iglesias (Iksas).

Varžybas „Balkūnų taurė’2012“, kaip ir pernai, organizavo Vilniaus šunų mylėtojų bendrijos Agility sekcija „Abu2“.

Į varžybas užsiregistravo net 55 dalyviai, jie atvyko ne tik iš įvairių Lietuvos vietovių, bet ir iš Latvijos, Rusijos, Lenkijos.

Buvo sudaryta galimybė startuoti ir pradedantiesiems Agility sportininkams.

Agility varžyboms teisėjavo tarptautinio rango FCI teisėja iš Estijos Svetlana Zolotnikova. Ji taip pat yra Obendience varžybų teisėja, sportininkė ir trenerė.

Varžybų protokolai ir dalyvių sąrašas čia.

Daivos Vadišiūtės nuotr.